Verschillende behoeften, één oplossing.

Een VME-parking is een gedeelde parkeerruimte die wordt gedeeld door verschillende eigenaars of bewoners van een appartementsgebouw of complex. In de huidige tijd van elektrische voertuigen is het belangrijk om deze te voorzien in laadinfrastructuur.

Het implementeren van laadpalen in een VME parking kan echter een complex proces zijn, waarbij rekening moet worden gehouden met de technische, logistieke en financiële aspecten.
Uiteraard zijn er ook nog wagens met verbrandingsmotoren, waardoor lang (nog) niet iedereen een laadpaal wil aankopen.

Het is van essentieel belang dat de VME een goed doordacht plan volgt, waarbij zowel de technische vereisten als de budgettaire implicaties in acht worden genomen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de toekomstige behoeften van de bewoners, om ervoor te zorgen dat het laadnetwerk kan worden uitgebreid naarmate meer bewoners overstappen op elektrische voertuigen.

Wij ondersteunen de syndicus bij het opmaken van dat plan, het installeren van de laadpalen en infrastructuur, en het beheren van (terug)betalingen.

Download gratis onze brochure

Ons aanbod

Ons doel is om een betrouwbare, toekomstbestendige en schaalbare laadinfrastructuur te bieden die een soepele overgang naar elektrische voertuigen mogelijk maakt. Door te investeren in de nieuwste technologieën en het leveren van hoogwaardige laadoplossingen streven we ernaar om duurzaamheid te integreren in de kern van de VME-gemeenschappen.

Blink investeert in de benodigde hardware om meerdere laadpalen aan te sluiten in appartementsblokken. Van eventuele verzwaring tot aansluiting en onderhoud.

We stellen ons klantenportaal ter beschikking en garanderen zo een efficiënte en correcte (terug)betaling aangepast aan elke situatie (via leasing, via bedrijf, particulier, etc).

Blink wordt energieleverancier voor enkel de laadinfrastructuur binnen de VME. Dit kan via een aparte teller of een volledig nieuwe aansluiting. Hierdoor is geen verrekening van elektriciteit binnen het gebouw nodig.

Interesse? Neem contact op met onze experts!

1 Step 1
Ik ben een
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder