Ben je particulier?

De toekomst is elektrisch! Naast de zoektocht naar de ideale elektrische auto ben je ongetwijfeld op zoek naar de perfecte laadpaal. Waar kan ik mijn auto opladen? Kan ik een laadpaal installeren bij mij thuis? Hoeveel betaal ik voor zo’n laadsysteem? Allemaal vragen die Blink kan beantwoorden.

Met onze laadoplossingen op maat laad je waar en wanneer je wil, thuis of aan één van de 250.000 openbare laadpunten in heel Europa.

Samen gaan we op zoek naar de laadoplossing die past bij je infrastructuur. We ondersteunen je me een future proof Blink product, de technische installatie van de laadpaal en onze customer support achteraf. Van de installatie tot het onderhoud.

Daarnaast kan je kiezen voor een Blink-laadpas waarmee je kan laden aan alle publieke laadpalen in heel Europa. Ontdek alle laad-abonnementen hier.

Contact

Ben je op zoek naar een laadoplossing bij je thuis? Wil je overal en altijd kunnen laden? Of heb je nog bijkomende vragen? Plan een gesprek met een van onze EV experts of vraag meteen een offerte aan.