Hi! Wij zijn Blink.

Blink Charging heeft Belgisch roots en is sinds 2011 voortrekker van elektrisch laden​.
Samen willen we bouwen aan een duurzame samenleving én klaarstaan voor de bestuurder van morgen. Dit doen we elke dag door laadoplossingen aan te bieden die het jou mogelijk maken jouw elektrische wagen thuis, op het werk of onderweg op te laden.

Om onze ambitieuze groeiplannen waar te maken, bundelde Blue Corner in 2021 de krachten met de Blink Charging-groep. Dit stelt ons in staat om op korte termijn uit te groeien tot een toonaangevende speler op de Europese EV-markt.

We blijven volop inzetten op innovatie en willen in de toekomst ook een grote rol spelen in het ‘total energy management’ van gezinnen en bedrijven. Meer dan ooit geldt onze slogan: ‘Waar je ook bent met je elektrische wagen, wij helpen je verder!’ In België, en nu ook ver daarbuiten. Dat doen we met een ambitieus en gedreven team van ruim vijftig EV-believers!

Nog vragen? Onze experten staan voor je klaar!

Ontdek onze slimme oplossingen en rijd mee op de Blink Wave

Blink maakt elektrisch rijden makkelijk. Ons netwerk groeit snel, zodat jij je elektrische voertuig overal kunt opladen: thuis, onderweg en op het werk. Tel daar een uitgebreide service én abonnementen op maat bij, en je krijgt een slimme en duurzame 360° oplossing. De Blink Wave wordt steeds sterker, sluit je bij ons aan!

Klaar om elektrisch te rijden? Dan maak je een slimme keuze! Elektrische mobiliteit is niet alleen heel duurzaam: het heeft ook een gunstig economisch effect. Elke dag stappen steeds meer mensen over op elektrische wagens: professionals, maar ook particulieren. Dat vraagt natuurlijk om een aangepaste infrastructuur en de juiste diensten. Bij Blink werken we daar continu aan. Je vindt onze laadpalen dan ook op steeds meer plaatsen.

Blink staat voor een nieuwe visie op mobiliteit. Die past bij elke gebruiker, op elk moment van de dag. Zo vertrek je ’s ochtends, na een oplaadbeurt thuis. Je komt aan op je werk, waar je ook laadpalen aantreft. Onderweg in het weekend? Laad je wagen gerust op in het winkelcentrum, hotel, op straat … Je merkt het: omrijden voor een tankbeurt behoort voorgoed tot het verleden! Dat is de nieuwe realiteit die Blink volop waarmaakt.

Elektrisch rijden is een slimme keuze.
Blink biedt totaaloplossingen die al even slim zijn, met een snelgroeiend laadnetwerk en abonnementen op maat.

Bij Blink maken we elektrisch rijden interessant voor iedereen.

We bieden slimme 360° oplossingen aan op maat van jouw specifieke noden. Als particulier laad je je wagen bijvoorbeeld een pak sneller op met je eigen laadpaal. Als professional kan je dan weer een bijzonder gunstige regeling treffen met je werkgever dankzij de ‘split bill’. Zo zijn er tal van voordelen voor elk soort gebruiker. Iets waar steeds meer mensen van profiteren.

Ons snelgroeiend laadnetwerk bouwen we niet alleen. De community van Blink-partners groeit al even snel: van automerken tot leasebedrijven en installateurs. Ook talloze locatiepartners vinden de weg naar Blink: parkings, hotels, winkels … Dan is er nog ons snelgroeiend klantenbestand van chauffeurs en fleet owners: ze zijn met steeds meer, en ze willen niet meer terug. Samen met hen gaan we voluit voor elektrische mobiliteit.