Overal en altijd opladen met de Blink laadpas.

Met meer dan 250.000 openbare laadpunten in heel Europa, laad je waar en wanneer je wil. Het uitgebreid Blink netwerk maakt elektrisch reizen eenvoudig en zorgt voor optimale Europese interobiliteit.

Op vakantie, businessreis of lange trips naar klanten? Vanaf nu kan je ook met een elektrische wagen elke afstand overbruggen.

De Blink laadpas geeft toegang tot bijna alle publieke laadpalen. Je kan laden aan de meeste snelladers (DC-laders) en AC-laders die vandaag ter beschikking staan. Je kan dus niet alleen laden aan Blink laadpalen, maar ook aan die van andere providers.

Bij Blink kan je kiezen voor een laadpas-formule. Klik meteen door naar ‘onze laadpassen‘ en ontdek het aanbod.

Een Blink laadpas op maat

Met onze laadpassen laad jij waar en wanneer je maar wil. Zo ben je steeds zorgeloos op weg!

Onze laadpunten in heel Europa

Je elektrische wagen snel opladen, altijd en overal

Thuis

Je wagen snel en veilig thuis opladen? Blink helpt je op weg! Een laadpas op maat én je eigen laadpaal zorgen voor de optimale laad ervaring.

Onderweg

Dankzij de laadpassen en het publieke netwerk van Blink kan je overal en altijd opladen. Waar je ook bent! Elektrisch rijden zonder oplaad-stress.

Op kantoor

Steeds meer bedrijven plaatsen eigen laadpalen. Efficiënt, innovatief én volledig op maat. Ook de terugbetaling van de thuisverbruiker zorgt voor een gunstige regeling tussen werkgever en werknemer.