Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Nieuwsbrief Oktober 2023

Het laatste Blue Corner nieuws!

Zet je schrap voor een spannende transformatie! Blue Corner wordt Blink Charging Belgium!

 

 

 

 

🔋🚙⚡️ Maak je klaar voor een spannende transformatie! 🔋🚙⚡️

Blue Corner wordt Blink Charging Belgium!

 

Hallo EV-bestuurder!

We zijn absoluut opgetogen om je wat elektrisch nieuws te delen!
Over enkele weken, op 23 oktober, zal er een golf van positieve verandering door ons bedrijf gaan wanneer we overgaan
van Blue Corner naar Blink Charging Belgium.  Deze transformatie markeert een cruciaal moment in onze reis om een groenere en duurzamere toekomst voor iedereen mogelijk te maken.

 

 

Blink Charging heeft Blue Corner in 2021 overgenomen als onderdeel van een wereldwijd plan om een toonaangevende leverancier van oplaadproducten en -diensten voor elektrische voertuigen te worden. Dit maakt deel uit van de bedrijfsstrategie om de internationale aanwezigheid van Blink uit te breiden door overnames van toonaangevende EV-Infrastructuurbedrijven wereldwijd. Blue Corner vulde een essentiële kloof in de strategie en bracht Blink een sterke aanwezigheid op het gebied van elektrische voertuigen op het Europese vasteland. Vandaag de dag hebben we al activiteiten in Griekenland, Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. En dit is pas het begin van de reis van Blink in Europa.
Stay tuned voor wat nog volgt!

 

Waarom gaan we rebranden?

We tillen het bedrijf nu naar het volgende niveau, en we willen dat de wereld het weet. Dit betekent dat Blue Corner met pensioen gaat als merknaam en dat alle commerciële en operationele activiteiten voortaan worden gebrand als Blink Charging Belgium. Ons moederbedrijf, Blink Charging, is één van de belangrijkste spelers in deze wereldwijde industrie, zowel in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika als in Europa; ons Blink-merk is cruciaal voor ons succes. We zijn een ambitieus Tier 1 bedrijf met enorme marktkansen om te winnen.
Eén naam, één missie.

 

 

We willen dat jij deel uitmaakt van deze opwindende reis.
Als de kalender naar oktober omslaat, zul je misschien enkele sprankelende aanpassingen opmerken die we gemaakt hebben om jouw ervaring te verbeteren:

FAQ over de rebranding
Ben je nieuwsgierig naar wat onze overgang naar Blink Charging Belgium voor jou betekent? Geen zorgen! We hebben een nieuwe Frequently Asked Questions (FAQ) sectie gemaakt om al je vragen te beantwoorden. Het is jouw one-stop bestemming voor inzichten in hoe deze transformatie van invloed zal zijn op jouw laadreis. Bekijk het en maak alle mysteries helder!
👉 Krijg hier antwoord op al jouw vragen

 

Blijf op de hoogte via social media
We verhogen de spanning dankzij onze aanwezigheid op sociale media! Volg ons op onze Facebook, LinkedIn en Instagram pagina’s om op de hoogte te blijven van de laatste updates met betrekking tot de rebranding. We zijn enthousiast om met jou, onze gewaardeerde community, in contact te komen en je op de hoogte te houden van elke stap.

📢 Volg ons op Facebook
🌐 Connecteer met ons op LinkedIn
📸 Volg ons op Instagram

 

Verandering kan elektrisch zijn, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat deze overgang net zo soepel verloopt als een goed opgeladen batterij. Onze toewijding om eersteklas service en duurzame oplossingen te bieden, blijft onverstoorbaar. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze gezamenlijke reis naar een schonere, groenere toekomst.

Charge ahead met ons en houd een oogje in het zeil voor de komst van Blink Charging Belgium!
Stay connected and stay charged,

Jouw Blue Corner (binnenkort Blink Charging Belgium) Team!

P.S. Jouw groenere toekomst begint hier!