Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Nieuwsbrief November 2022

Building a Blue World!

Ontvang de laatste updates over EV charging, het Blue Corner team, producten en diensten!
Nieuwsbrief november 2022

🔋🚙⚡️ Ben je klaar voor onze November updates? 🔋🚙⚡️

 

De markt groeit.  Hij groeit snel, en hij groeit overal!

Het wereldwijde marktaandeel van elektrische voertuigen heeft de afgelopen tien jaar een enorme sprong gemaakt en we verwachten dat deze trend exponentieel zal versnellen.
Ook al hebben we wereldwijd al een ongelooflijke groei van het aantal elektrische voertuigen gezien, de voorspellingen voor de elektrische auto-industrie suggereren dat we nog maar aan het begin staan.

 

Wist je dat er in 2021 meer dan 16,5 miljoen elektrische auto’s op de weg waren, een verdrievoudiging in slechts drie jaar tijd! 

 

 

 

Blue Corner draagt zeker zijn steentje bij aan een ‘blauwe’ wereld.  bijdrage.  Natuurlijk gaan we de goede kant op, de weg naar volledige elektrificatie is nog lang – maar het wordt werkelijkheid!

👉 Ontdek hier hoe Blue Corner jou juist op deze reis kan ondersteunen!

 

 

Wanneer een filmpje meer zegt dan duizend woorden!

Ons doel is om het opladen van jouw auto voor jou zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken.  Je weet waarschijnlijk al dat je veel antwoorden op een aantal veelgestelde vragen kan vinden op onze ‘alles over laden‘ pagina.  Als je al klant bent, kan je ook onze aparte support pagina bezoeken.  Maar zelfs daar stoppen we niet!

Wist je dat op het Blue Corner YouTube kanaal een aantal nieuwe instructievideo’s te vinden zijn?  We blijven deze ondertussen aanvullen zodat je gemakkelijk aan de slag kan met de Blue Corner oplossingen en jouw elektrische auto!

👉 Neem zeker een kijkje en abonneer je op ons YouTube kanaal om als eerste onze nieuwe video’s te zien!

 

 

Alleen kunnen we zo weinig, samen kunnen we zo veel!

Bij Blue Corner staat de klant voorop en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Dit kunnen we echter niet zonder onze medewerkers!  Op 14-15 oktober trokken we met het team naar Genk voor onze trimestriële meeting en teambuilding weekend.  We hadden een zeer sportieve tijd met tal van leuke activiteiten zoals VR games, bijlwerpen, Bubble football, enz.

Met de aanhoudende groei in de EV-markt is Blue Corner ook zeer begaan met het aantrekken van nieuw talent om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.  Wist je trouwens dat we het afgelopen jaar het Blue Corner team hebben versterkt met maar liefst 69 nieuwe medewerkers!  De teambuilding was dus ook het perfecte moment om ons steeds groeiende team beter te leren kennen!

👉 Bekijk hier de aftermovie om een glimp op te vangen van hoe deze dag was!