Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Nieuwsbrief Mei 2023

Het laatste nieuws van Blue Corner!

Een spannende conferentie-aankondiging!

In deze editie:🔌 Kom naar de Mobility Tomorrow conferentie op 8 juni

Lees verder om meer te weten over ons Silver Partnership met Mobility Tomorrow. Mis deze spannende updates van Blue Corner niet!

🔋🚙⚡️ De toekomst van energie voorzien 🔋🚙⚡️

Een spannende conferentie aankondiging!

 

 

We hebben goed nieuws voor alle mobiliteitsfanaten!

Blue Corner kondigt met trots aan dat we Silver Partner zijn van Mobility Tomorrow voor de komende conferentie georganiseerd door Nieuwe Media Groep en Mediafin in Gare Maritime Brussel op 8 juni!

We zijn blij te kunnen melden dat we deel uitmaken van dit evenement, omdat ons bedrijf volledig toegewijd is aan het promoten van innovatieve en duurzame transportoplossingen. We kijken ernaar uit om in contact te komen met marktleiders, onze nieuwste producten en diensten te laten zien, en te praten met deelnemers die onze passie voor mobiliteit delen.

 

 

Deze conferentie is de perfecte plek om antwoorden te vinden op al jouw mobiliteitsgerelateerde vragen, van elektrische wagenparken tot zelfrijdend openbaar vervoer. Ons team van experts zal beschikbaar zijn om met jouw te praten en te netwerken op onze stand in de gezellige Mobility Lounge. We kunnen niet wachten om je daar te ontmoeten!

En dat is nog niet alles! We zijn ook verheugd te kunnen meedelen dat onze eigen Sam De Frene, Head of Energy Management, een spreker zal zijn in breakout room 2 die zich richt op opkomende duurzame technologieën.  Sam zal zijn inzichten en expertise over energiebeheer delen, en we weten zeker dat het een verhelderende sessie wordt.

Wacht dus niet langer! Koop nu jouw tickets en kom naar de Mobility Lounge.

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!