Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Nieuwsbrief Maart 2023

Welkom in de spannende wereld van Blue Corner!

Ontvang de laatste updates over EV charging, het Blue Corner team, producten en diensten!
Nieuwsbrief maart 2023

Met trots kondigen wij onze laatste verwezenlijking op het gebied van duurzame energie aan – een 10-jarige overeenkomst met BluePoint Venues voor de installatie van EV-laadpoorten. Geweldig nieuws voor het milieu en voor carpoolers die nu gebruik kunnen maken van de Blue Corner laadinfrastructuur in verschillende park and rides. Maar dat is nog niet alles – we hebben nog meer spannend nieuws te delen! We introduceren de PQ150 draagbare EV-lader, de nieuwste innovatie in onze lijn van EV-laadoplossingen.

Lees verder voor meer informatie over dit baanbrekende product.

๐Ÿ”‹๐Ÿš™โšก๏ธ Spannend nieuws van Blue Corner! ๐Ÿ”‹๐Ÿš™โšก๏ธ

 

Blue Corner tekent een 10-jarige overeenkomst met BluePoint Venues voor EV-laadpoorten!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Blue Corner (Een Blink Charging Company) en 10-jarige overeenkomst heeft gesloten met Agoria / BluePoint Venues voor de installatie van 280 EV-laadpoorten in hun zaken- en conferentiecentra in heel Belgiรซ.

Blue Corner zal de nieuwe EQ 200 EV-laders installeren, bedienen en onderhouden op geselecteerde BluePoint locaties in Brussel, Antwerpen en Luik. Hiermee wordt voorzien in de broodnodige laaddiensten om aan de toenemende vraag naar EV’s te voldoen.

De installatie van de snelle Level 2 laders wordt de komende jaren gefaseerd ingevoerd en ondersteunt meer dan 2.000 aangesloten bedrijven in BluePoint’s business & conference centra in heel Belgiรซ.

Lees er alles over in ons persbericht:
๐Ÿ”— ๐—˜๐—ก๐—š: https://bit.ly/3RNiCTh
๐Ÿ”— ๐—ก๐—Ÿ: https://bit.ly/3DVwghL
๐Ÿ”— ๐—™๐—ฅ: https://bit.ly/3xboGvC

Geen excuses meer om niet te carpoolen!

Wij delen graag het nieuwste project dat duurzaam en comfortabel vervoer wil bevorderen. Heb je al gehoord van de nieuwe Park & Ride parkeerplaats in Massenhoven?
Nog niet? Dan hebben we een leuke update voor jou!

De nieuwe parking is uitgerust met oplaadsystemen die worden onderhouden door Blue Corner, zodat jouw elektrische auto altijd klaar staat om de weg op te gaan. Vanaf voorjaar 2023 kan je jouw auto op deze locatie opladen dankzij de volgende oplaadpunten:

๐Ÿ”Œ 2 x DC 300 kW (150kW laadpunten) om snel op te laden weer de weg op te kunnen.
๐Ÿ”Œ 2 AC-laadpunten om uw auto langer te laten staan, wat carpoolen met uw collega’s, familie en vrienden aanmoedigt.

De Massenhoven Park & Ride parkeerplaats is gunstig gelegen in
๐Ÿ“ Venstraat 1-11, 2240 Zandhoven, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende delen van de regio.

 

Blue Corner heeft ook een nieuwe stap gezet om onze impact op het milieu te verminderen. Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen hebben we een groen dak geรฏnstalleerd op de middenspanningscabine van de Park&Ride site, en we kunnen niet blijer zijn met het resultaat!

๐Ÿ’ก De voordelen van een groendak zijn talrijk:

Niet alleen absorbeert een groendak regenwater, maar het zorgt ook voor schonere lucht, verlaagt de omgevingstemperatuur en vermindert het externe en interne geluidsniveau.

Bovendien verlengt een groendak de levensduur van het dak zelf, vergroot het de biodiversiteit en creรซert het een brandwerende laag.

We zijn blij te kunnen melden dat dit groene dak geen onderhoud vergt, en we zijn benieuwd hoe het de komende jaren zal bloeien. We hopen dat deze stap anderen zal inspireren om de voordelen van groene daken en andere milieubewuste initiatieven te overwegen.

 

 

Maar dat is nog niet alles; we hebben nog meer goed nieuws voor jou!
Blue Corner plaatst tegen de zomer van 2024 ook DC Chargers (Direct Current = (super) Snelle laders) op de volgende Park & Ride en carpoolplaatsen:

  • Jabbeke-North
  • Hechtel-Eksel
  • Winksele
  • Herentals-West
  • Oudenburg

Waar wacht je nog op? ๐Ÿ’ช
Met gemakkelijke toegang tot opladen van elektrische auto’s onderweg en handige carpoolopties is er geen excuus meer om geen deel uit te maken van de duurzame vervoersbeweging. Maak optimaal gebruik van deze nieuwe faciliteiten en geniet van een meer duurzame, kosteneffectieve en maatschappelijk verantwoorde manier van reizen.

 

Ontdek de gloednieuwe PQ 150 draagbare EV-lader!

We zijn trots om onze nieuwste innovatie in EV-laadoplossingen te introduceren – de PQ 150 draagbare laadkabel. Dit innovatieve product is ontworpen om EV opladen toegankelijker en gemakkelijker te maken voor jou, of je nu onderweg bent of thuis.

De PQ150 laadkabel is ontworpen om elke EV veilig en snel op te laden, met een laadvermogen tot 22kW. Zijn draagbaarheid is een uniek kenmerk, want hij kan in de kofferbak of frunk (koffer vooraan in je wagen ๐Ÿ˜‰) van je EV worden gelegd en overal mee naartoe worden genomen. Dit betekent dat je je EV overal en altijd kunt opladen, zonder je zorgen te maken over het vinden van een laadstation. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact!

 

 

De PQ 150 laadkabel is ook ongelooflijk gebruiksvriendelijk, er is geen configuratie nodig. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en je kan aan de slag. Dankzij de Smart Attachments kan hij op elk (EU) stopcontact worden gebruikt, waardoor hij nog veelzijdiger en handiger voor jou wordt. Het compacte formaat en het gebruiksvriendelijke ontwerp maken het een uitstekende aanvulling op jouw EV-laadtoolkit.

Bestel jouw PQ 150 vandaag nog
en geniet van het gemak om jouw EV overal en altijd op te laden.

Als je vragen hebt of meer informatie wil over de PQ 150, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
In de tussentijd kan je al een kijkje nemen opย  ๐Ÿ‘‰ onze gloednieuwe productpagina voor meer informatie.