Blink biedt een complete laadoplossing op maat

Blink werkt met een uitgebreid netwerk van geschoolde en gecertifieerde technici. Of het nu gaat om een standaard lader die we bij je thuis installeren of een complexe installatie van meerdere laadpalen op een bedrijfsterrein of parking, we bieden steeds de gepaste oplossing aan en verzorgen ook de nodige ondersteuning na installatie.

Thuis installatie

Een laadsysteem laten installeren bij je thuis? Blink zorgt voor de volledige technische ondersteuning. Onze installateurs komen langs voor de installatie, montage en in dienst stelling van je eigen laadsysteem.

B2B installatie

Een laadsysteem installeren op je bedrijfssite? Geen probleem! Onze Blink installateurs zorgen voor een uitgebreide installatie, montage en indienststelling.

Heb je zelf een installateur? Dan zorgt Blink voor extra technische ondersteuning en de aanlevering van een gemakkelijk te installeren laadsysteem.

Wat is de ideale installatie voor jou?

Wil je weten welke installatie best past bij je laadoplossing? Of heb je nog bijkomende vragen? Onze gespecialiseerde EV experts zetten je op weg.

Thuis installatie

Standaard installatie

Installatie en indienstelling van de lader in de buurt van de bestaande elektrische verdeelkast, waarbij max. 8 m voedingskabel en max. 15 m datakabel gelegd moet worden. Bij een standaard installatie is maximaal 1 muurboring inbegrepen. Indien jouw situatie hier niet aan voldoet kies je voor een installatie op maat.

Montage en indienststelling

Je kan er ook voor kiezen om zelf of met een eigen elektricien de aansluiting in de verdeelkast en de bekabeling naar de lader in orde te brengen. Wij bevestigen de lader aan de wand en sluiten hem met de juiste configuratie en vermogensinstellingen aan.

Installatie op maat

Onze technicus komt ter plaatse en doet de nodige vaststellingen en opmetingen. Op basis van zijn berekeningen krijg je een vrijblijvende offerte op maat die voldoet aan jouw specifieke situatie.

B2B installatie

Uitgebreide installaties

Wij verzorgen de installatie van meerdere laders op uw bedrijfsparking met statische of dynamische vermogensbeheersystemen.
Ben je fleetmanager, gebouwbeheerder, installateur, uitbater van parkeergarages, autodealer of leasemaatschappij. Wij hebben de passende oplossing en komen graag tot bij jou om ook uitgebreide projecten te bespreken en uit te voeren.

Wanneer Blink de volledige installatie heeft uitgevoerd, kunnen wij, op eenvoudige vraag, ook zorgen voor een onafhankelijke technische keuring achteraf. Dit geldt dus niet wanneer de bekabeling door een andere installateur werden uitgevoerd.

Montage en in dienst stelling

Vanzelfsprekend kan je er ook voor kiezen om zelf of met een eigen elektricien de aansluiting in de verdeelkast en de bekabeling naar de lader in orde te brengen. Wij bevestigen de lader aan de wand en sluiten hem met de juiste configuratie en vermogensinstellingen aan.