Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Internationaal high-end luxemerk gebruikt Blue Corner EV-laadoplossing in Brussel

Internationaal high-end luxemerk gebruikt Blue Corner EV-laadoplossing in Brussel.

Het creëren van een moeiteloze EV-laadervaring maakt winkelen aangenamer.

Het creëren van een moeiteloze EV-laadervaring maakt winkelen aangenamer.

 

BRUSSEL, 16 MEI 2023 –Een internationaal luxe modehuis koos voor een toonaangevende EV-laadoplossing van Blue Corner — onderdeel van de Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW) — in zijn flagship store in Brussel, de hoofdstad van Europa.

De invloedrijke high-end winkel in Brussel zet in op een Blink PQ 150 EV Charger met een e-laadcapaciteit van 22kWh.

 

Olivier Van Schap, Managing Director Blue Corner: “De Blink PQ 150 is een plug-in oplossing voor het snel opladen van EV-auto’s in iedere winkelomgeving. Door de PQ 150 EV-oplader in Brussel bij een van ’s werelds grootste luxemerken te plaatsen, kunnen we onze regionale en internationale klanten nog beter van dienst zijn met EV-laaddiensten van wereldklasse.”

“Brussel is de hoofdstad van Europa en de thuisbasis van een grote internationale expatgemeenschap. Het aanbieden van de beste EV-laadtechnologie in zijn klasse is zeer wenselijk voor onze Europese en internationale klanten”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

 

100% overschakeling op hernieuwbare elektriciteit tegen 2025

“Onze duurzaamheidsambitie is om een blijvende positieve impact te creëren. Deze waarden sturen onze aanpak en de rol die wij kunnen spelen bij het beschermen en herstellen van ons klimaat. Wij streven ernaar om onze eigen koolstofvoetafdruk tegen 2030 met 50 % te verminderen en tegen 2025 over te schakelen op 100 % hernieuwbare elektriciteit bij onze eigen activiteiten,” aldus de woordvoerder. “Het creëren van een moeiteloze laadervaring voor EV-bestuurders verlaagt verder de barrières voor de adoptie van EV.”

Handig – Krachtig – Compatibel

De krachtige Blink PQ 150 is ontworpen voor maximale compatibiliteit en flexibiliteit en ondersteunt Bluetooth- en Wi-Fi-verbindingen voor configuratie, onderhoud en controle. De geïntegreerde veiligheidsbescherming RCD type B zorgt voor een veilige laadervaring, met de betrouwbaarheid van het VDE & ÖVE certificaat en CE-conformiteit. Compatibel met slimme bevestigingen voor alle stopcontacten, terwijl hij draagbaar genoeg blijft om thuis en in het openbaar op te laden zonder installatie. De slimme oplaadkabel zorgt voor betrouwbare communicatie met GSM, GPS en SIM-varianten, zodat bestuurders overal toegang hebben.

 

 

Toekomstgerichte verklaring
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen zoals gedefinieerd in Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen, en termen als “anticiperen”, “verwachten”, “voornemen”, “kunnen”, “zullen”, “zouden” of andere vergelijkbare termen, houden risico’s en onzekerheden in omdat zij betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Deze verklaringen omvatten verklaringen over de intentie, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en leden van haar management, evenals de veronderstellingen waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Potentiële beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garanties zijn voor toekomstige prestaties en risico’s en onzekerheden inhouden, waaronder onzekerheden met betrekking tot het succes van de toekomstige proefprojecten en de verkoop van het Power Booster systeem in de Verenigde Staten, zoals hierboven beschreven, alsmede de risico’s die worden vermeld in de periodieke verslagen van Blink Charging die zijn ingediend bij de SEC, en dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die welke door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden beoogd. Behalve zoals vereist door de federale effectenwetgeving, neemt Blink Charging geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om gewijzigde omstandigheden weer te geven.

 

Blue Corner Media Contact:
Eric Dauchy
eric.dauchy@theconstellationgroup.eu
P/Whatsapp: +32 498 513 077.

Blink Media Contact
PR@BlinkCharging.com

Blink Investor Relations Contact
IR@BlinkCharging.com
+1 (855) 313.8187

OVER BLUE CORNER

Blue Corner, opgericht in 2011, richt zich op slimme 360° totaaloplossingen met abonnementen voor bedrijven, particuliere EV-rijders en zakelijke partners. Ons snel groeiend netwerk telt meer dan 15.000 oplaadpunten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De Blue Corner publieke laadpas ontsluit 250.000 laadpunten in heel Europa. Blue Corner telt momenteel meer dan 100 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen. https://www.blinkcharging.be

Blue Corner is een Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK), een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert. De belangrijkste producten en diensten van Blink omvatten het Blink EV-laadnetwerk, EV-laadapparatuur en EV-laaddiensten.

Ga voor meer informatie naar https://blinkcharging.com/.