Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Groupe Sante CHC ondertekent 10-jarig contract voor complete EV-laadoplossing met Blue Corner.

Groupe Sante CHC ondertekent 10-jarig contract voor complete EV-laadoplossing met Blue Corner

De overeenkomst benadrukt een gedeelde visie en focus op de gezondheid van de mens en de inzet om gemeenschappen gezonder te maken, aangezien beide organisaties samenwerken om emissies te verminderen en de wereldwijde gezondheid te verbeteren.

Een gedeelde visie en focus op het engagement
om gemeenschappen gezonder te maken verenigen Groep Sante CHC en Blue Corner

 

 

LUIK, België, 27 februari 2023 – Groupe Sante CHC, toonaangevend in de gezondheidszorg in België, tekende vandaag een 10-jarig contract met Blue Corner voor de installatie en het beheer van EV-laders in 15 CHC zorgcentra in de provincie Luik.

“Organisaties in de gezondheidszorg zijn belangrijke werkgevers en toonaangevend in de gemeenschap omdat ze zich inzetten voor het algemeen welzijn; het zijn dikwijls early adopters van best practices door de werkgevers.” zegt Olivier Van Schap, Managing Director Blue Corner. “EV-laadinfrastructuur op de werkplek bij organisaties in de gezondheidszorg zoals Groupe Sante CHC helpen werknemers en bezoekers om de uitstoot te verminderen en de gezondheid van allen te verbeteren. Wij zijn trots dat onze investering voor CHC Group zal bijdragen aan de gezondheid van iedereen.”

 

Alain Javaux, CEO van de Groupe Santé CHC zei: “Blue Corner en de Groupe Santé CHC hebben hun krachten gebundeld om de nieuwste EV technologieën naar onze patiënten en ons personeel te brengen. We staan bekend om onze inzet in zorginnovatie en we zullen steeds trachten die oplossingen te ontwikkelen en te ontplooien die patiënten en onze zorgverleners van ons verwachten.”

“Deze emissiereducties zijn bijzonder belangrijk voor onze ziekenhuizen, aangezien problemen van luchtkwaliteit locatie gebonden zijn; het verminderen van de uitlaatgassen van pendelende werknemers, patiënten en bezoekers resulteert in een betere lokale luchtkwaliteit.”

Blue Corner zal de initiële investering doen om 62 EQ200 EV-laders te installeren op 15 locaties in 2023, met 20 EQ200-laders op de Clinique CHC du MontLégia in Luik.

Blue Corner zal ook zorgen voor opleiding en de nodige logistieke en onderhoudsdiensten die de beschikbaarheid op lange termijn van zijn EV-laadpunten in het CHC van Groupe Santé zullen ondersteunen.

 

 

In het Blue Corner owner-operator model werkt de eigenaar van het vastgoed samen met Blue Corner/Blink Charging, die de laadinfrastructuur op het terrein van de eigenaar installeert en exploiteert. De eigenaar van de locatie is niet verantwoordelijk voor het onderhoud van het oplaadstation, de coördinatie van de nutsvoorzieningen of andere operationele kosten. Dankzij het Blue Corner eigenaar-exploitant model kunnen bedrijven doen waar ze goed in zijn en zich geen zorgen maken over onvoorziene factoren die gepaard gaan met de exploitatie van een EV-lader, terwijl ze toch EV-laden kunnen aanbieden op hun locatie. Bovendien beperken de klanten die samenwerken met Blue Corner hierdoor hun financiële risico’s.

 


Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen en woorden als “anticiperen”, “verwachten”, “voornemen”, “kunnen”, “zullen”, “zouden” of andere vergelijkbare woorden houden risico’s en onzekerheden in omdat zij betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Deze verklaringen omvatten verklaringen over de intentie, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en haar management, en de veronderstellingen waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Potentiële beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garanties zijn voor toekomstige prestaties en risico’s en onzekerheden inhouden, waaronder onze schatting van de Amerikaanse laderproductie en die beschreven in Blink Charging’s derde kwartaal 2022 Form 10-Q en andere periodieke rapporten ingediend bij de SEC, en dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die welke door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden beoogd. Behalve zoals vereist door de federale effectenwetgeving, neemt Blink Charging geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om gewijzigde omstandigheden weer te geven.

De Groupe Santé CHC is een volledig geïntegreerd gezondheidszorgnetwerk dat de aangesloten ziekenhuizen Saint-Joseph, Espérance en Saint-Vincent in Luik en de CHC Hermalle, Heusy en Waremme, allen gelegen in België, verenigt. De Groupe Santé CHC beheert ook acht zorgcentra voor ouderen, negen lokale medische zorgcentra, een centrum voor psychiatrische zorg, een dagverzorgingscentrum en meer operationele diensten. De Groupe Santé CHC biedt een compleet zorgaanbod op basis van geavanceerde medische apparatuur. Zij beschikt over 1.009 bedden voor acute zorg en 707 bedden in bejaardencentra; de Groep heeft 5.600 mensen in dienst.

https://www.chc.be

Blue Corner, opgericht in 2011, richt zich op slimme 360° totaaloplossingen met abonnementen voor bedrijven, particuliere EV-rijders en zakelijke partners. Ons snel groeiend netwerk telt meer dan 15.000 oplaadpunten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De Blue Corner publieke laadpas ontsluit 250.000 laadpunten in heel Europa. Blue Corner telt momenteel meer dan 100 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen. https://www.blinkcharging.be

Blue Corner is een Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW), een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert. De belangrijkste producten en diensten van Blink omvatten het Blink EV-laadnetwerk, EV-laadapparatuur en EV-laaddiensten.

Ga voor meer informatie naar https://blinkcharging.com/.

Blue Corner Media Contact:
Eric Dauchy
eric.dauchy@theconstellationgroup.eu –  
P/Whatsapp: +32 498 513 077.

Blink Media Contact
PR@BlinkCharging.com

Blink Investor Relations Contact
IR@BlinkCharging.com
(855) 313.8187