Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Nieuwsbrief Juli 2023

Het laatste nieuws van Blue Corner!

In deze editie: Tariefwijzigingen – Neem je EV mee op vakantie – Inspanningen voor duurzaamheid

 

 

🔋🚙⚡️ Laat ons de toekomst opladen 🔋🚙⚡️

Tariefwijzigingen – Met jouw EV op vakantie – Inspanningen voor duurzaamheid

 

Leuk nieuws voor onze EV-rijders!

Vanaf 1 juli hebben we een aantal fantastische updates te delen met betrekking tot onze oplaadprijzen en Blue Corner tarieven voor kaarthouders.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we de oplaadprijzen aan onze Blue Corner AC-laadstations verlagen!

Bekijk de nieuwe tarieven (inclusief btw) op basis van jouw abonnementsniveau:
(Let op: de tarieven voor andere Charge Point Operators blijven ongewijzigd).

 

 

Rij slimmer en bespaar op jouw oplaadkosten met onze verlaagde tarieven bij onze AC-laadstations!
We streven er voortdurend naar om onze gewaardeerde EV-rijders de beste laadervaring te bieden.

 

Ben je klaar voor een milieuvriendelijk avontuur?

Stel je voor dat je over een schilderachtige kustweg rijdt, de zeebries in je haren en de zon op je gezicht.
Stel je nu voor dat je dit allemaal doet in je elektrische auto….

Met de opkomst van EV’s en de uitbreiding van de oplaadinfrastructuur is het plannen van een vakantie met je EV nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een vakantiereis plannen met je elektrische voertuig (EV) is een geweldige manier om nieuwe bestemmingen te ontdekken, onvergetelijke herinneringen te maken en je ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar voordat je op weg gaat, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je reis soepel verloopt. In deze blogpost vind je alle informatie die je nodig hebt om je reis te plannen, zoals routeplanning, oplaadstops en wat je moet inpakken.

Klik hier om onze blogpost te lezen 👉 https://bit.ly/3NZyUZ1

Safe travels!

 

 

Een zomerse viering met een groen tintje!

Bij Blue Corner geloven we in het vieren van de zomer zonder onze planeet uit het oog te verliezen. Daarom waren we verheugd om een gezellig BBQ-event voor onze werknemers te organiseren, waarbij duurzaamheid centraal stond.

Om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, hebben we bewuste keuzes gemaakt bij het organiseren van deze speciale gelegenheid. In plaats van een afgelegen locatie besloten we de BBQ hier op onze eigen parkeerplaats te houden. Zo hoefden onze medewerkers zich niet ver te verplaatsen.

In lijn met onze toewijding aan het ondersteunen van lokale bedrijven, werkten we voor het evenement samen met een cateringbedrijf uit de buurt. Door voor een lokale partner te kiezen, gaven we niet alleen de lokale economie een impuls, maar verminderden we ook de CO2-uitstoot die gepaard ging met transport.

We zijn er trots op dat we het voedseloverschot van het evenement met grote zorg hebben beheerd. In overleg met St.-Vincentius, een lokale liefdadigheidsorganisatie, hebben we ervoor gezorgd dat er geen voedsel werd verspild. De restjes werden zorgvuldig gerecupereerd en uitgedeeld aan mensen in nood binnen de Berchemse gemeenschap.

 

Charge on!