Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Blue Corner tekent raamcontract in België met gespecialiseerd rekruteringsbedrijf Robert Half

Blue Corner tekent raamcontract in België met gespecialiseerd rekruteringsbedrijf Robert Half.

 

ANTWERP, 12 september 2023Blue Corner, een volledige Europese dochteronderneming van Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK), en toonaangevende eigenaar en exploitant van oplaadapparatuur en -diensten voor elektrische voertuigen (EV), kondigde een strategische overeenkomst aan met S&P 500-bedrijf Robert Half, ’s werelds eerste en grootste gespecialiseerde onderneming voor talentoplossingen.

 


 

Robert Half tekende de raamovereenkomst met Blue Corner om voorkeursleverancier te worden van zowel C-level executive leadership talent als technisch en operationeel talent voor de snelgroeiende EV-diensten die Blue Corner in België nodig heeft.

Blue Corner, een voormalige startup die in 2021 werd overgenomen door Blink Charging, is gegroeid van ongeveer 25 medewerkers naar ongeveer 135 EV-specialisten en zal snel blijven groeien in deze Europese EV-markt. Het in België gevestigde bedrijf heeft naast zijn nationale verkoop- en marketingteam ook een Europees R&D-team en heeft een sterk trackrecord als Tier 1-klant.

 

Dries De Vos, Vice President Strategic Accounts Robert Half zei: “We zijn trots dat we vandaag een nieuwe stap voorwaarts zetten om deel te nemen aan het wereldwijde momentum voor een schoner milieu. We hebben een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van snelgroeiende bedrijven bij het identificeren en aantrekken van belangrijke leidinggevenden om de activiteiten van onze klanten te verbeteren.”

 

 

Olivier Van Schap, Managing Director Blue Corner België zei: “Kwaliteit is een kenmerk van Robert Half dat we zeer waarderen, net als hun focus op levering, transparantie en gewoon de algehele fit. Ze begrijpen onze organisatie goed en leveren het talent dat we nodig hebben om onze snelle groei voort te zetten.”

 

 

Blue Corner geeft EV-rijders vandaag toegang
tot meer dan een kwart miljoen oplaadpunten in Europa, thuis, onderweg of op kantoor.

 

 

 

Michelle Van Looy, HR Director België, Blue Corner zei hierover: “We geloven echt dat deze samenwerking met Robert Half een belangrijke troef is voor onze duurzame groei. Ze hebben bewezen een stabiele en betrouwbare partner te zijn die de expertise meebrengt die we nodig hebben in deze groeiende markt. Ze begrijpen ons DNA en onze waarden als geen ander. We vinden het geweldig om deze geweldige reis met hen voort te zetten en hebben hoge verwachtingen voor de toekomst.”

 

 

 

 

Volgens een rapport zal Europa China voorbijstreven en tegen 2030 de meeste elektrische voertuigen ter wereld gebruiken. De regio zal naar verwachting een penetratiegraad van 67,3 procent hebben – tegenover 22 procent in 2023 – voor nieuwe energievoertuigen, aldus het Citi State of Global Electric Vehicle Adoption rapport.

Hiermee ligt de regio voor op China (66,6 procent), Zuid-Korea (60,5 procent) en de VS (45,8 procent), terwijl het Midden-Oosten en Afrika naar verwachting een penetratiegraad van slechts 2,7 procent zullen hebben, aldus het rapport van de bank.

 

Toekomstgerichte verklaring 

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen zoals gedefinieerd in Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen en termen als “anticiperen”, “verwachten”, “voornemen”, “kunnen”, “zullen”, “zouden” of andere vergelijkbare termen houden risico’s en onzekerheden in, omdat ze betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Deze verklaringen omvatten verklaringen met betrekking tot de intentie, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en leden van haar management, evenals de veronderstellingen waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Potentiële beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garantie zijn voor toekomstige prestaties en risico’s en onzekerheden met zich meebrengen, waaronder onze schatting van de productie van Amerikaanse laders en die beschreven in Blink Charging’s Q3 2022 Form 10-Q en andere periodieke rapporten ingediend bij de SEC, en dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die worden beoogd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Behalve zoals vereist door de federale effectenwetgeving, neemt Blink Charging geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om gewijzigde omstandigheden weer te geven.

 

Blue Corner Media Contact:
Eric Dauchy
eric.dauchy@theconstellationgroup.eu
P/Whatsapp: +32 498 513 077.

Blink Media Contact
PR@BlinkCharging.com

Blink Investor Relations Contact
IR@BlinkCharging.com
(+1 855) 313.8187

OVER BLUE CORNER

Blue Corner, opgericht in 2011, focust op slimme 360° totaaloplossingen met abonnementen voor bedrijven, particuliere EV-rijders en bedrijfspartners. Ons snelgroeiend netwerk telt meer dan 15.000 laders in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De Blue Corner publieke oplaadkaart ontsluit 250.000 oplaadpoorten in heel Europa. Blue Corner telt momenteel meer dan 100 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen. https://www.blinkcharging.be

Blue Corner is een Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK), een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert. De belangrijkste producten en diensten van Blink omvatten het Blink EV-oplaadnetwerk, EV-oplaadapparatuur en EV-oplaaddiensten.
Ga voor meer informatie naar https://blinkcharging.com

 

OVER ROBERT HALF

Robert Half is ’s werelds eerste en grootste gespecialiseerde bedrijf voor talentoplossingen dat vacatures bij fantastische bedrijven koppelt aan hoogopgeleide werkzoekenden. Robert Half biedt oplossingen voor contract- en vaste aanwerving in de sectoren financiën en boekhouding, technologie, administratie, hr en klantenondersteuning en juridische zaken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 300 vestigingen, waaronder 11 in België. Ontdek onze uitgebreide oplossingen, onderzoek en inzichten op RobertHalf.be.