Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Blue Corner tekent 4-jaar overeenkomst met APCOA voor installatie en onderhoud van EV-laders in hun parkeergarages in België.

Blue Corner tekent 4-jaar overeenkomst met APCOA voor installatie en onderhoud van EV-laders in hun parkeergarages in België

APCOA leidt wereldwijde verschuiving naar EV-mobiliteit met Blue Corner EV-laadoplossingen

APCOA leidt wereldwijde verschuiving naar EV-mobiliteit met Blue Corner EV-laadoplossingen

 

ANTWERPEN, België, 6 maart 2023  – Blue Corner, een dochteronderneming van Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW) (Blue Corner), en pionier op het gebied van het opladen van elektrische voertuigen in Europa, heeft aangekondigd dat het een overeenkomst van 4 jaar heeft gesloten met APCOA, de Europese marktleider op het gebied van het beheer van parkeerplaatsen. Blue Corner zal EV-laders leveren en onderhouden op APCOA’s premiumparkeerplaatsen op verschillende locaties in België.

Als onderdeel van de overeenkomst zal APCOA een kant-en-klare Blue Corner oplossing implementeren, inclusief alle diensten met betrekking tot installatie, exploitatie, onderhoud en klantenservice. Blue Corner zal ook zorgen voor de opleiding en andere logistieke en onderhoudsdiensten die de beschikbaarheid op lange termijn van zijn EV-laadstations in APCOA-faciliteiten zullen ondersteunen.

 

 

“APCOA zet zich in voor innovatieve technologieën en duurzame praktijken om parkeerbeheer van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Via ons digitale platform, APCOA FLOW verbinden we parkeerplaatsen met consumenten en hun voertuigen”, aldus Luc Verduyckt, Managing Director APCOA PARKING Belgium. “Blue Corner is een ideale partner voor ons. Hun focus op geavanceerde EV-technologie in combinatie met hun kennis van het EV-parkeergedrag van hun klanten, is een perfecte match voor APCOA.”

“Het toevoegen van speciale EV-laadstations in openbare parkeergelegenheden ligt helemaal in de lijn van de evolutie in het EV landschap; onze samenwerking zal een waardevolle service bieden aan de klanten waar ze die het meest nodig hebben,” zei Olivier Van Schap, Managing Director bij Blue Corner. “We zijn verheugd om APCOA te ondersteunen bij het uitbouwen van hun EV-laadnetwerk – en tegelijk een positieve bijdrage te leveren aan een groenere toekomst in Europa.”

———

Toekomstgerichte verklaringen

 

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van artikel 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en artikel 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen en termen als “anticiperen”, “verwachten”, “voornemen”, “kunnen”, “zullen”, “zouden” of andere vergelijkbare termen houden risico’s en onzekerheden in omdat zij betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Deze verklaringen omvatten verklaringen over de intentie, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en leden van haar management, evenals de veronderstellingen waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Potentiële beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garanties zijn voor toekomstige prestaties en risico’s en onzekerheden inhouden, waaronder onze schatting van de Amerikaanse laderproductie en die beschreven in Blink Charging’s Q3 2022 Form 10-Q en andere periodieke rapporten ingediend bij de SEC, en dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die welke door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden beoogd. Tenzij vereist door de federale effectenwetgeving, neemt Blink Charging geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om gewijzigde omstandigheden weer te geven.

APCOA PARKING Belgium is een dochteronderneming van de APCOA PARKING Group. De APCOA Group, met meer dan 50 jaar ervaring, beheert 1,8 miljoen parkeerplaatsen in 13 Europese landen op ongeveer 12.000 locaties. Met meer dan 200 miljoen transacties per jaar, zowel on- als off-street en 5.000 voltijdse werknemers is de APCOA Group veruit de Europese marktleider.

Voor meer informatie, bezoek: https://www.apcoa.be

Blue Corner, opgericht in 2011, richt zich op slimme 360° totaaloplossingen met abonnementen voor bedrijven, particuliere EV-rijders en zakelijke partners. Ons snel groeiend netwerk telt meer dan 15.000 laders in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De Blue Corner publieke laadpas ontsluit 250.000 laadpoorten in heel Europa. Blue Corner telt momenteel meer dan 100 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen. https://www.blinkcharging.be

Blue Corner is een Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW), een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert. De belangrijkste producten en diensten van Blink omvatten het Blink EV-laadnetwerk, EV-laadapparatuur en EV-laaddiensten.

Voor meer informatie, bezoek: https://blinkcharging.com

Blue Corner Media Contact:
Eric Dauchy
eric.dauchy@theconstellationgroup.eu –  
P/Whatsapp: +32 498 513 077.

Blink Media Contact
PR@BlinkCharging.com

Blink Investor Relations Contact
IR@BlinkCharging.com
(855) 313.8187