Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Blue Corner stimuleert integratie van slimme e-mobiliteit in commercieel vastgoed in de EU

Blue Corner stimuleert integratie van slimme e-mobiliteit in commercieel vastgoed in de EU

Nextensa lanceert een groot aanbod van EV-laadoplossingen in zijn vastgoedportfolio in Europa

Nextensa lanceert een groot aanbod van EV-laadoplossingen in zijn vastgoedportfolio in Europa

 

BRUSSEL, 11 MEI 2023 – Blue Corner, onderdeel van Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW) – een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert – heeft vandaag aangekondigd dat Nextensa, een out-of-the-box commerciële vastgoedbelegger en -ontwikkelaar Blue Corner EV-laadoplossingen heeft geselecteerd voor zijn vastgoedportefeuile in Europa.

Met een hoogwaardige investeringsportefeuille van 1,3 miljard euro is Nextensa een van de grootste vastgoedinvesteerders in Luxemburg met een aanzienlijke vastgoedportefeuille in België en Oostenrijk.

 

Michel Van Geyte, CEO van Nextensa: “Het is essentieel om elektrische mobiliteitsoplossingen te integreren in onze woon- en kantoorgebouwen. Dit is meer dan alleen inspelen op de behoeften van onze klanten. Wij zijn een vooruitdenkende onderneming die de sociale en milieu-uitdagingen die voor ons liggen wil aanpakken. Blue Corner is uitstekend gepositioneerd om ons E-mobiliteit programma te ondersteunen en er voor te zorgen dat Nextensa betrouwbare en betaalbare EV-laaddiensten kan leveren aan onze klanten.”

 

 

Olivier Van Schap, Managing Director Blue Corner zei: “Wij bieden een All-in-One platform voor bedrijven die hun klantendiensten uitbreiden met E-mobility oplossingen. Blue Corner biedt Nextensa de juiste connectiviteit in de snelgroeiende EV-automarkt in Europa. We stellen Nextensa in staat om haar duurzame energiegebruik te optimaliseren en een evenwichtige energiestroom te bieden om te besparen op elektriciteitskosten.”

 

 

Blink Charging, het moederbedrijf van Blue Corner, heeft een lange geschiedenis van succes met het toepassen van zijn EV-laden expertise wereldwijd hebben de EV-infrastructuur gebouwd om EV laden toegankelijk te maken. Dat is al meer dan tien jaar onze enige focus. Met toonaangevende apparatuur en een robuust netwerk van openbare laadstations blijven we de laadinfrastructuur ontwikkelen die nodig is om aan de groeiende behoeften van EV-bestuurders te voldoen. Het gevarieerde productaanbod van Blink omvat de meest geavanceerde apparatuur in de sector. Met onze innovatie en passie stuwen we de industrie vooruit.

 

 

 

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen zoals gedefinieerd in Section 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Section 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen en termen als “anticiperen”, “verwachten”, “voornemen”, “kunnen”, “zullen”, “zouden” of andere vergelijkbare termen houden risico’s en onzekerheden in omdat zij betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Deze verklaringen omvatten verklaringen over de intentie, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en leden van haar management, evenals de veronderstellingen waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Potentiële beleggers worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garanties zijn voor toekomstige prestaties en risico’s en onzekerheden inhouden, waaronder onze schatting van de Amerikaanse laderproductie en die beschreven in Blink Charging’s Q3 2022 Form 10-Q en andere periodieke rapporten ingediend bij de SEC, en dat de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van die welke door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden beoogd. Tenzij vereist door de federale effectenwetgeving, neemt Blink Charging geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om gewijzigde omstandigheden weer te geven.

 

Blue Corner Media Contact:
Eric Dauchy
eric.dauchy@theconstellationgroup.eu
P/Whatsapp: +32 498 513 077.

Blink Media Contact
PR@BlinkCharging.com

Blink Investor Relations Contact
IR@BlinkCharging.com
(+1 855) 313.8187

 

OVER BLUE CORNER

Blue Corner, opgericht in 2011, richt zich op slimme 360° totaaloplossingen met abonnementen voor bedrijven, particuliere EV-rijders en zakelijke partners. Ons snel groeiend netwerk telt meer dan 15.000 oplaadpunten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De Blue Corner publieke laadpas ontsluit 250.000 laadpunten in heel Europa. Blue Corner telt momenteel meer dan 100 medewerkers en heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen. https://www.blinkcharging.be

Blue Corner is een Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW), een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert. Tot de belangrijkste producten en diensten van Blink behoren het Blink EV-laadnetwerk, EV-laadapparatuur en EV-laaddiensten.

Ga voor meer informatie naar https://blinkcharging.com

OVER NEXTENSA

Nextensa SA is een gemengde vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar. De beleggingsportefeuille van de onderneming is verdeeld over het Groothertogdom Luxemburg (41%), België (44%) en Oostenrijk (15%); de totale waarde ervan bedroeg op 31/03/2023 ongeveer € 1,28 miljard.

Als ontwikkelaar is Nextensa vooral actief in het vormgeven van grote stedelijke ontwikkelingen. In Tour & Taxis (ontwikkeling van meer dan 350.000 m²) in Brussel bouwt Nextensa aan een gemengde vastgoedportefeuille bestaande uit een herwaardering van iconische gebouwen en nieuwbouw. In Luxemburg (Cloche d’Or) werkt het in partnerschap aan een belangrijke stadsuitbreiding van meer dan 400.000 m² bestaande uit kantoren, winkels en woningen.

Ga voor meer informatie naar https://nextensa.eu/