Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Nieuwsbrief: Spannend Nieuws van Blink: Februari Update

Welkom in februari, waar de energie elektrisch is en het nieuws gonst! We zijn om de laatste updates te delen die uw rijervaring zullen revolutioneren!

 

 

 

 

Beste EV-rijder!

Februari brengt een golf van energie met zich mee, en we kunnen niet wachten om het laatste en nieuws te delen met onze favoriete community van EV-enthousiastelingen.

 

In de Schijnwerpers: Blink in het nieuws

Raad eens wie de laatste tijd voor opschudding heeft gezorgd in de krantenkoppen? Juist ja – het zijn wij bij Blink! We trekken de aandacht en dat komt allemaal door de gezamenlijke inspanning om jouw EV-ervaring te verbeteren.

 

We zijn op een missie om jouw EV-reis nog vlotter te maken, en de nieuwste stap in ons avontuur brengt ons naar Massenhoven! In een recent persbericht hebben we met trots de uitbreiding van onze EV-infrastructuur bij het Hoppin Point P+R Massenhoven aangekondigd.
👉 Bekijk hier alle details!

 

 

Hold onto your steering wheel – de laadcapaciteit in de parkeerfaciliteiten van Antwerpse Parkings heeft zojuist een grote upgrade gekregen! In een recente aankondiging hebben we onthuld datwe de laadcapaciteit hebben verdubbeld, zodat het nog makkelijker wordt om jouw EV op te laden.
👉 Ontdek hier het volledige verhaal!

 

Stel je voor: je EV opladen te midden van de  aangename sfeer van de McArthurGlen Designer Outlets in Roermond en Roosendaal!
We zijn verheugd om onze samenwerking aan te kondigen!
👉 Lees er hier alles over! 

 

 

Het maakt allemaal deel uit van onze toewijding om jouw laadervaring naadloos en stressvrij te maken. We willen dat je kan genieten van het gemak van opladen wanneer je het nodig hebt, waar je ook bent.  Maak je klaar voor meer spannend nieuws, want we zijn nog maar net begonnen en er staat nog veel meer op stapel!

 

Maak je klaar voor interessant nieuws vanuit het hart van Antwerpen!

We zijn ontzettend enthousiast om te vertellen over ons project om de DC-laders in de stad te vernieuwen. Hierdoor wordt het opladen van jouw EV makkelijker en sneller dan ooit tevoren.

We vervangen in totaal 11 verouderde laders om ervoor te zorgen dat je het beste krijgt op het gebied van laadtechnologie. Deze laders zijn niet zomaar laders – het zijn de eerste in hun soort in België. Met een capaciteit van 100 km per half uur laden, zetten ze een nieuwe standaard neer voor snel en efficiënt laden. Antwerpen heeft het voorrecht om als eerste de kracht te ervaren!  👉 Bekijk alle details in dit persbericht!

 

 

 

Rijd met Vertrouwen: Overwin EV-Range Angst, Omarm Range Vertrouwen

Maak je je zorgen over het opraken van de batterij van je EV terwijl je onderweg bent? Dit is niet langer nodig! Duik in onze nieuwste blog om te ontdekken hoe geavanceerde technologie en laadstations range anxiety wegnemen, waardoor elke rit soepel verloopt.
Ben je klaar om zonder zorgen de weg op te gaan? Stap in en laat je elektrische reis nu beginnen!  Pak je koffie en neem de tijd om onze blog te lezen!
👉 Lees meer!

 

Blijf opgeladen en blijf op de hoogte van meer spannende ontwikkelingen terwijl we de straten elektrificeren! Hier is op meer kilometers, meer glimlachen, en een groenere planeet samen!

Jouw Blink team!