Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Blink en McArthurGlen plaatsen EV-laders bij bekende Nederlandse designer outlets

Blink Charging Co., een vooraanstaande wereldwijde leverancier van oplaadpunten voor elektrische voertuigen, heeft de handen ineengeslagen met McArthurGlen, de toonaangevende eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets in Europa, om geavanceerde oplaadpunten voor elektrische voertuigen te introduceren bij gerenommeerde Nederlandse designer outlet centers. In de eerste fase wordt er gewerkt aan de installatie van 33 Blink EV Chargers op McArthurGlen’s designer outlet-locaties in Roermond en Roosendaal.

Als eerste stap installeert Blink 33 EV-laders bij de designer outlets van McArthurGlen in Roermond en Roosendaal.

 

Roermond/Roosendaal, 18 January 2024Blink Charging Co. (“Blink Charging”), één van de grootste laadpaalspecialisten ter wereld, en McArthurGlen – eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets, hebben de handen ineengeslagen. Bezoekers van de populaire designer outlet centers in Roermond en Roosendaal kunnen hun elektrische auto’s opladen met de modernste laadpalen van Blink Charging terwijl ze winkelen. De twee designer outlets in het zuiden van Nederland trekken jaarlijks miljoenen bezoekers. Op dit moment beschikt Designer Outlet Roermond over 70 EV- oplaadpunten. De komende twee jaar moet dit aantal uitgroeien tot 400. Designer Outlet Roosendaal heeft 19 EV-laders, wat dit jaar nog met zes stuks zal toenemen.

 

 

Pieter van Voorst Vader, Directeur van McArthurGlen: “We zijn blij dat onze bezoekers op onze populaire winkellocaties toegang hebben tot de betrouwbare laadpalen van Blink Charging. Het bedrijf biedt moderne kant-en-klare laadoplossingen die ook nog eens gereed zijn voor vehicle-to-grid’. We waarderen de servicegerichte aanpak van Blink Charging die ons – en nog belangrijker onze bezoekers – de beste kwaliteit op laadgebied levert.”

 

 

 

Miko de Haan, hoofd Europa van Blink Charging: “Met deze laadpalen op de parkeerterreinen van designer outlets in Roermond en Roosendaal hebben we de eerste grote stap gezet op Nederlandse bodem. En dit is nog maar het begin: we gaan snel uitbreiden waarvoor de plannen al in de maak zijn.”

De Haan voegt toe: “Blink Charging biedt moderne laadapparatuur die aansluit op de wensen van de consument, in combinatie met slimme diensten en digitale tools, waardoor laadpalen van het gehele Europese netwerk van Blink eenvoudig en betrouwbaar kunnen worden bediend. Nu meer consumenten overstappen op elektrische voertuigen en bedrijven groene technologie toepassen om net-zero doelen te behalen, kan Blink Charging hen helpen bij die overgang.”

 

 

Blink Charging is niet alleen een van de grootste producenten, eigenaren en exploitanten van EV-laadapparatuur in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, maar is in Europa naast Nederland ook actief in het Verenigd Koninkrijk en België.

 


Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen zoals gedefinieerd in Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen, en termen zoals “verwachten”, “anticiperen”, “van plan zijn”, “kunnen”, “zullen”, “moeten” of andere vergelijkbare termen, omvatten risico’s en onzekerheden omdat ze betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Die verklaringen omvatten uitspraken over de intentie, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en leden van haar management, evenals de aannames waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Potentiële investeerders worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garantie zijn voor toekomstige prestaties en risico’s en onzekerheden met zich meebrengen, inclusief die beschreven in periodieke rapporten van Blink Charging ingediend bij de SEC, en dat de feitelijke resultaten aanzienlijk kunnen verschillen van die overwogen door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Behoudens hetgeen vereist is door federale effectenwetgeving, verbindt Blink Charging zich er niet toe toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om veranderde omstandigheden weer te geven.

Neem voor meer informatie contact op met het Blink team van Stampa Communications:
Email: Blink@stampacommunications.com – Telefoonnummer: + 31 20 404 2630

 

Over Blink Charging

Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK), een wereldleider op het gebied van oplaadapparatuur voor elektrische voertuigen (EV’s), heeft bijna 85.000 oplaadpunten wereldwijd gecontracteerd, verkocht of ingezet, waarvan er veel genetwerkte EV-laadstations zijn. Dit stelt EV-bestuurders in staat om gemakkelijk op te laden op elk van Blink’s oplaadlocaties. De belangrijkste producten en diensten van Blink omvatten het Blink EV-laadnetwerk (“Blink Network”), EV-laadapparatuur, EV-laaddiensten, en de producten en diensten van recente overnames, waaronder SemaConnect, Blue Corner, BlueLA en Envoy.

Het Blink Network maakt gebruik van eigen, cloudgebaseerde software die de EV-laadstations binnen het netwerk beheert, onderhoudt en de bijbehorende laadgegevens volgt. Met de prognose dat tegen 2030 de helft van de verkochte personenauto’s in de VS EV’s zullen zijn, heeft Blink strategische samenwerkingsverbanden opgezet voor de uitrol op tal van locatietypes, waaronder parkeerfaciliteiten, appartementencomplexen, werklocaties, gezondheids-/medische faciliteiten, scholen en universiteiten, luchthavens, autodealers, hotels, gemengde gemeentelijke locaties, parken en recreatiegebieden, religieuze instellingen, restaurants, winkeliers, stadions, supermarkten en transportknooppunten.

Voor meer informatie, bezoek: https://blinkcharging.com/.

Over McArthurGlen

McArthurGlen Group, Europa’s grootste eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets, werd opgericht door de Kaempfer Partners in 1993. De pionier van designer outlet detailhandel in Europa, McArhurGlen, heeft sindsdien 685.000 m^2 winkeloppervlak ontwikkeld. Het bedrijf runt op dit moment 25 designer outlets in acht landen: Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en het VK, met een totale portefeuilleomzet van 5 miljard euro per jaar.

De winkelcentra zijn de thuisbasis van de populairste luxe- en premiummerken en zorgen ervoor dat bijna 100 miljoen modebewuste klanten het hele jaar door kunnen besparen in bruisende, open lucht winkelomgevingen.

In 2013 werd McArthurGlen een joint venture tussen de Kaempfer Partners en Simon Property Group Co. (NYSE SPG), een wereldleider in luxe winkel-, horeca-, amusements- en multifunctionele locaties.

McArthurGlen opende in April 2023 haar nieuwste winkelcentrum, Designer Outlet Paris-Giverny, die het modieuze gebied ten westen van Parijs bedient.

In het kader van de lopende uitbreiding van het portfolio van de Group komen er nieuwe fases aan voor de centra in Vancouver, West Midlands, Málaga, Roosendaal en Castel Romano.

Voor meer informatie, bezoek: https://www.mcarthurglen.com/