Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Blink Charging levert laadinfrastructuur voor Hoppinpunt P+R Massenhoven

Blink Charging, een toonaangevende aanbieder van oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s), heeft een belangrijke stap gezet naar duurzaam transport met de installatie van geavanceerde laadinfrastructuur bij de P+R Massenhoven langs de E313. De recent voltooide carpool-parkeerfaciliteit beschikt nu over twee krachtige ‘snelle’ opladers, met elk een maximale capaciteit van 300 kW, naast twee ‘langzame’ opladers met een maximale kracht van 22 kW. Deze strategische initiatieven verbeteren niet alleen de toegankelijkheid van het carpool-parkeergebied, maar transformeren het ook tot een uitgebreid Hoppin-punt, waardoor naadloze overgangen tussen verschillende vervoerswijzen mogelijk zijn.

 

7 DecemberBlink Charging installeerde een snellader en een traaglader op de P+R Massenhoven langs de E313, samen goed voor vier laadpunten. De twee ‘snelle’ laadpunten hebben een maximaal vermogen van 300kW, en de twee ‘trage’ een maximaal vermogen van 22 kW.

 

 

De nieuwe carpoolparking langs de E313 is al langer in gebruik, maar werd nu volledig afgewerkt. Mede dankzij de vier laadpunten is de carpoolparking uitgegroeid tot een volwaardig Hoppinpunt – een plaats waar je vlot kan overstappen naar een ander vervoersmiddel, bijvoorbeeld van auto naar openbaar vervoer, of van (deel)fiets naar auto.

 

Naast de vier laadpunten van Blink Charging liet het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) de bushaltes van De Lijn toegankelijker maken. Ook installeerde Lantis een extra fietsenstalling, inclusief een hub voor deelfietsen.

 

 

 

 

“We zijn trots dat we met onze EV-laadoplossingen deel uitmaken van deze stap richting een groenere toekomst waarbij mensen zich efficiënter en duurzamer verplaatsen”, zegt Olivier Van Schap, managing director Blink Charging Belgium.

 

In de loop van januari installeert Blink Charging nog enkele laders op andere carpoolparkings van het AWV. Op de parking Oudenburg komen twee snelladers met een maximaal vermogen van 300 kW, en één traaglader van 22 kW. Op de parking Herentals-West gaat het om één snellader van 150 kW, dus goed voor twee laadpunten.

 

 


Toekomstgerichte Verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen zoals gedefinieerd in artikel 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en artikel 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Deze toekomstgerichte verklaringen, en termen zoals “anticiperen”, “verwachten”, “bedoelen”, “kunnen”, “zullen”, “moeten” of andere vergelijkbare termen, brengen risico’s en onzekerheden met zich mee omdat ze betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen. Die verklaringen omvatten uitspraken over de bedoeling, overtuiging of huidige verwachtingen van Blink Charging en leden van haar management, evenals de aannames waarop dergelijke verklaringen zijn gebaseerd. Potentiële investeerders worden gewaarschuwd dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen geen garanties zijn voor toekomstige prestaties en risico’s en onzekerheden met zich meebrengen, waaronder die beschreven in de periodieke verslagen van Blink Charging die zijn ingediend bij de SEC, en dat de feitelijke resultaten aanzienlijk kunnen verschillen van die welke worden overwogen door dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Behoudens hetgeen vereist is door federale effectenwetgeving, ondernemen Blink Charging en haar leden geen verplichting om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien om veranderde omstandigheden weer te geven.

 

Blink Charging Belgium Media Contact:
Stampa Communications
blink@stampacommunications.com

Blink Charging Co.

(Nasdaq: BLNK), een wereldleider op het gebied van oplaadapparatuur voor elektrische voertuigen (EV’s), heeft bijna 78.000 oplaadpunten wereldwijd gecontracteerd, verkocht of ingezet, waarvan er veel zijn genetwerkte EV-laadstations. Dit stelt EV-bestuurders in staat om gemakkelijk op te laden op elk van Blink’s oplaadlocaties. De belangrijkste producten en diensten van Blink omvatten het Blink EV-laadnetwerk (“Blink Network”), EV-laadapparatuur, EV-laaddiensten, en de producten en diensten van recente overnames, waaronder SemaConnect, Blue Corner, BlueLA en Envoy.

Het Blink Network maakt gebruik van eigen, cloudgebaseerde software die de EV-laadstations die zijn aangesloten op het netwerk en de bijbehorende laadgegevens beheert, onderhoudt en volgt. Met de wereldwijde prognose dat tegen 2030 de helft van de verkochte personenauto’s in de VS EV’s zullen zijn, heeft Blink strategische samenwerkingsverbanden opgezet voor de uitrol van adoptie op tal van locatietypes, waaronder parkeerfaciliteiten, appartementencomplexen, werklocaties, gezondheids-/medische faciliteiten, scholen en universiteiten, luchthavens, autodealers, hotels, gemengde gemeentelijke locaties, parken en recreatiegebieden, religieuze instellingen, restaurants, winkeliers, stadions, supermarkten en transportknooppunten.

Voor meer informatie, ga naar https://blinkcharging.com/.