Nieuws

Blink charging staat niet stil!

Toekomstbestendig jouw appartementsgebouw: Maak de overstap naar Blink voor EV-opladen!

Nu we een tijdperk betreden waarin elektrische voertuigen (EV’s) niet langer een nieuwigheid zijn maar een noodzaak, is het van cruciaal belang dat wooncommunities zich aanpassen om deze verschuiving te accommoderen. Voor appartementscomplexen en woongebouwen evolueert de installatie van EV-oplaadstations van een optionele voorziening naar een fundamentele eigenschap. Blinks geavanceerde EV-oplaadoplossingen bieden een moeiteloze en economische manier om uw eigendom te moderniseren, waardoor bewoners een essentiële dienst wordt geboden en uw gemeenschap zich positioneert als een leider in duurzaam wonen.

Welkom in de dynamische wereld van vandaag, waar elektrische voertuigen (EV’s) snel de norm worden en niet langer de uitzondering vormen. Deze verschuiving naar duurzaam transport heeft niet alleen invloed op onze manier van reizen, maar ook op onze woonkeuzes. Voor appartementscomplexen is het implementeren van laadpunten voor EV’s geen luxe meer, maar een absolute noodzaak.

Blink, een vooraanstaande speler in EV-laadoplossingen, biedt een naadloze, kosteneffectieve en geavanceerde aanpak om aan deze groeiende vraag te voldoen, terwijl het de waarde van jouw eigendom verhoogt en de bewoners tevreden stelt.

Laten ons verkennen hoe Blink de normen voor EV-laadstations in appartementsgebouwen herdefinieert en waarom het de slimme keuze is voor jouw gemeenschap.

 

 

Een slimme investering in de toekomst van jouw eigendom

Blinks innovatieve benadering van EV-charging in appartementengebouwen, pakt de grootste barrière voor toegang aan: de kosten. Met Blink wordt de financiële last van het installeren van state-of-the-art oplaadpunten voor EV’s opgeheven, dankzij onze toewijding om alle voorafgaande kosten te dekken. Dit maakt het niet alleen een aantrekkelijk voordeel voor huidige en potentiële bewoners, maar verhoogt ook de algehele waarde van jouw eigendom zonder enige initiële investering.

 

Geavanceerde technologie voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring

Het hart van Blinks aanbod is het EQ 200 oplaadstation. Ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, beschikt deze lader over slimme oplaadcapaciteiten, beveiligde communicatieprotocollen (inclusief OCPP 1.6 en 2.0, ISO15118), en gemakkelijke toegang via RFID-badges. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat bewoners een naadloze en efficiënte laadervaring hebben, waardoor het een aantrekkelijke voorziening wordt voor elk appartementscomplex.

 

 

Moeiteloze uitbreiding om aan groeiende vraag te voldoen

Naarmate de populariteit van elektrische voertuigen blijft groeien, zal ook de vraag naar meer laadstations toenemen. Blink speelt hierop in door twee keer per jaar een eenvoudig groepsaankoopprogramma tegen een vast tarief aan te bieden, waarmee appartementsgebouwen hun laadfaciliteiten gemakkelijk en kosteneffectief kunnen uitbreiden. Deze proactieve aanpak zorgt ervoor dat jouw eigendom voorop blijft lopen in de EV-infrastructuur, waardoor aan de behoeften van alle bewoners, zowel huidige als toekomstige, wordt voldaan.

 

Transparante prijsstelling en probleemloos beheer

Samenwerken met Blink biedt een van de grootste voordelen: het transparante pay-per-use prijsmodel. Bewoners betalen enkel voor hun EQ 200-lader, de benodigde bedrading en de verbruikte elektriciteit, met duidelijke specificatie van alle service- en onderhoudskosten. Deze helderheid wordt aangevuld met een intuïtief online portaal voor eenvoudig facturatie- en gebruikbeheer, waardoor een eerlijk en simpel systeem voor iedereen ontstaat. Dankzij deze innovatieve aanpak hoeven bewoners zich geen zorgen te maken over energierekeningen. Blink neemt de volledige verantwoordelijkheid voor energiecontracten op al onze laadstations, wat zorgt voor een naadloze ervaring voor iedereen.

 

 

Waarom Blink de beste keuze is voor het opladen van elektrische voertuigen in appartementen

Het ontzorgen van alle betrokkenen staat bij ons voorop.
Het VME/syndicusmodel heeft als doel om de genoemde zorgen bij VME’s, syndici en bewoners weg te nemen.

 

  • Geen initiële investering nodig:

Implementeer geavanceerde EV-laadstations zonder financiële last op het eigendom, omdat Blink Charging zorgt voor de gemeenschappelijke installatie, inclusief investeringen in aparte meters en distributiepanelen, het verhogen van de stroomcapaciteit (tot 250A bij lage spanning), het leveren van groene energie aan de oplaadsystemen binnen het gebouw, het coördineren van zowel gemeenschappelijke als privé-installaties, en het afsluiten van contracten met VME’s.

 

  • Geavanceerde laadtechnologie:

Bied bewoners de nieuwste technologie op het gebied van EV-laden, met een focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid, tegen vaste prijzen voor hardware en installatie. Het EQ 200-laadstation biedt geavanceerde communicatie- en technologische functies voor veilige communicatie, slim laden en Plug & Charge-functionaliteit. De lader is veelzijdig inzetbaar met varianten die vaste kabels of Type 2-stopcontacten en een instelbaar vermogen van 2,7 tot 22 kW bieden. Het ondersteunt load balancing, heeft een RFID-badgelezer voor identificatie van laadpassen, een MID-gecertificeerde interne kWh-meter, en een robuust, onderhoudsarm ontwerp.

 

  • Schaalbare Oplossingen:

Breid moeiteloos jouw laadcapaciteit uit om aan de groeiende vraag te voldoen met het groepsaankoopprogramma van Blink, waarmee bewoners na de eerste installatie gemakkelijk extra EQ 200-laadstations kunnen bestellen. Geïnteresseerde bewoners kunnen zich aanmelden voor de periodieke groepsaankoop via een eenvoudig bestelformulier, waarbij de syndicus of een vertegenwoordiger van de VME de bestellingen per gebouw bundelt. Bestellingen worden twee keer per jaar geplaatst en binnen 6 maanden na bestelling zorgt Blink Charging voor een gebruiksklaar EQ 200-laadstation voor de bewoner.

 

  • Transparant, Gebruiksvriendelijk Systeem:

Maak gebruik van een eenvoudig facturatieproces en uitgebreide beheertools met het transparante en probleemloze all-in servicepakket van Blink. Bewoners en EV-rijders betalen alleen voor het verbruik in kWh, waarbij de elektriciteitskosten worden berekend volgens de CREG-tarieven plus Blink Charging servicekosten.

Betalingen worden gedaan via een laadpas wat de noodzaak voor ingewikkelde verrekeningen of restituties wegneemt. Bovendien zijn de servicekosten inbegrepen in het kWh-tarief, waardoor gebruikers alleen betalen voor hun elektriciteitsverbruik zonder maandelijkse abonnementskosten.

Blink Charging zorgt voor de dienstverlening na verkoop, inclusief toegang tot het EVA online Blink-klantenportaal, sessieafrekening en facturatie, 24/7 helpdeskondersteuning inclusief de reiskosten en arbeidsuren voor interventies, en automatische regeling van het totale beschikbare vermogen door het Blink Charging-laadeiland.

 

 

Verzeker de toekomst van jouw appartementencomplex!

Het installeren van laadstations voor elektrische voertuigen is meer dan alleen een upgrade; het is een stap naar het toekomstbestendig maken van jouw appartementsgebouw. Door samen te werken met Blink, zorg je voor een zeer gewaardeerde voorziening die niet alleen milieubewuste bewoners aantrekt, maar ook de marktwaarde van jouw eigendom aanzienlijk verhoogt.

Omarm de toekomst van mobiliteit en vergroot de aantrekkingskracht van jouw appartementencomplex met de uitgebreide EV-laadoplossingen van Blink.

Neem vandaag nog contact op met Blink om van jouw appartementencomplex een gewilde bestemming te maken voor de groeiende gemeenschap van EV-eigenaren.

Wil je graag wat bijkomende informatie? Download hier onze gratis brochure!